TV channels 'frozen'

Discuss your Cable and Satellite Provider in here.
Post Reply
JohnW

TV channels 'frozen'

#1

Post by JohnW » Wed May 13, 2015 3:00 pm

All my channels are 'frozen'? is it just me? Do I need to thaw out the cable?

User avatar
DenBen
VIP
VIP
Posts: 13056
Joined: Wed Sep 26, 2007 6:57 pm
Gender:
Age: 44

TV channels 'frozen'

#2

Post by DenBen » Wed May 13, 2015 3:08 pm

You pay your bill? Probably a fibre cable break. Is channel 11 or 13 frozen?

User avatar
DenBen
VIP
VIP
Posts: 13056
Joined: Wed Sep 26, 2007 6:57 pm
Gender:
Age: 44

TV channels 'frozen'

#3

Post by DenBen » Wed May 13, 2015 3:11 pm

It's been posted on their FB page by someone else already.

JohnW

TV channels 'frozen'

#4

Post by JohnW » Wed May 13, 2015 3:13 pm

Ok, now everything is fine on one TV but still frozen on another, 11 and 13 included. [burble

JohnW

TV channels 'frozen'

#5

Post by JohnW » Wed May 13, 2015 3:15 pm

Ok, now the other TV just thawed out. [shrug

User avatar
DenBen
VIP
VIP
Posts: 13056
Joined: Wed Sep 26, 2007 6:57 pm
Gender:
Age: 44

TV channels 'frozen'

#6

Post by DenBen » Wed May 13, 2015 3:17 pm

[confused

Might have been a "maintenance" thing. [shrug

JohnW

TV channels 'frozen'

#7

Post by JohnW » Wed May 13, 2015 3:36 pm

We may never know. [sad

Post Reply

Social Media